Raision Puusepät

esittelyvideo

Raision Puusepät

esittelyvideo

Yli 30 vuoden kokemuksella Raision Puusepät Oy on valmistanut julkisten tilojen erikoiskalusteita mm. Ruotsin valtiopäiväsaliin, Suomen Eduskuntaan, Helsingin Musiikkitaloon ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Nykyinen yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja, Jarmo Yrjölä on kasvattanut toimintaa tasaisesti vuosien ajan ja työllistää nyt noin 20 alan osaajaa.  Voimakkaasti, lähes vuosittain on panostettu uuteen konekantaan. Tehokkuuden lisäksi uudet koneet parantavat työergonomiaa ja -turvallisuutta.

Tulevaisuuden näkymät yritykselle ovat lupaavat oman alansa erikoisosaamisensa johdosta. Raision Puusepät Oy on valittu vuonna 2010 Raision vuoden yritykseksi ja vuonna 2011 merkittäväksi raisiolaiseksi sekä vuoden 2011 yritykseksi Puusepänteollisuudessa.

Jarmo YrjöläToimitusjohtajajarmo.yrjola@raisionpuusepat.fi" class="sppb-person-email">jarmo.yrjola@raisionpuusepat.fi
Petra YrjöläProjektipäällikköpetra.yrjola@raisionpuusepat.fi" class="sppb-person-email">petra.yrjola@raisionpuusepat.fi
Jari SaarinenTuotantovastaavajari.saarinen@raisionpuusepat.fi" class="sppb-person-email">jari.saarinen@raisionpuusepat.fi
Timo VirkoProjektipäällikkötimo.virko@raisionpuusepat.fi" class="sppb-person-email">timo.virko@raisionpuusepat.fi
Heikki HeinoAsennusvastaavaheikki.heino@raisionpuusepat.fi" class="sppb-person-email">heikki.heino@raisionpuusepat.fi
Ismo KivijärviProjektipäällikköismo.kivijarvi@raisionpuusepat.fi" class="sppb-person-email">ismo.kivijarvi@raisionpuusepat.fi

Sähköinen laskutus: OVT 003705952422, OKOYFIHH

Image