TOIMITILAT

Unioninkatu

Näihin toimitiloihin toimitimme monia erilaisia kiintokalusteita, jotka sisälsivät pähkinää eri muodoissa: massiivipuuta, pähkinäviilua ja pähkinäistä sormipaneelia.

TOIMITILAT UNIONINKATU

 

Yrityksen toimitilat sijaitsevat 1800-luvun kauniissa kattohuoneistossa, johon saimme toimittaa erilaisia kiintokalusteita. Urakkaamme kuului muun muassa keittiöitä, vastaanottotiski, neuvotteluhuoneiden kiintokalusteet ja koko tilan patteripenkit.

Aulan vastaanottokalusteessa on valkoista muotoon taivutettua Coriania, pähkinäviilua ja alareunassa kiertää epäsuora valo. Keittiökokonaisuuksissa on pähkinäiset kalusteovet sormiuravetimillä, Terazzo-kivikomposiittitaso ja messingin sävyiset altaat. Patteripenkeissä on maalattua kalustelevyä ja reikäpeltiä.

Neuvotteluhuoneen harmoninen kokonaisuus huipentuu pähkinäiseen neuvottelupöytään. Pöytä on yhteensä 6,6 metriä pitkä ja pähkinäviilukuvio jatkuu kauniisti peilaten koko pöydän pituudella. Pöydänjaloissa on pähkinäistä sormipaneelia.

”Sisustusarkkitehtonisten valintojen muotokielessä näkyvät tuulen liike ja aaltoilevat muodot. Materiaalivalinnoissa painotettiin rauhallisuutta ja luonnonläheisyyttä. Räätälöidyt kiintokalusteet ja valaistusratkaisut, messinkiset yksityiskohdat ja puiset pinnat viimeistelevät levollisen tunnelman.” -Kohina Oy.

Arkkitehti: Kohina Oy

Kuvat: Riikka Kantinkoski

 

 

TOIMITILAN KEITTIÖKALUSTE

Terazzo-kivikomposiittitaso ja messingin sävyiset altaat.

NEUVOTTELUPÖYTÄ

Pöytä on 6,6 m pitkä ja pähkinäviilukuvio jatkuu koko pöydän pituudella.

TAUKOHUONE

Pöydänjaloissa on pähkinäistä sormipaneelia.

TOIMITILOJEN KEITTIÖ

Keittiössä pähkinäiset kalusteovet sormiuravetimillä.

SUJUVAA YHTEISTYÖTÄ

Myös mittavat ja
vaativat kokonaisuudet