CORIAN

Olemme auktorisoitu Corianvalmistaja. Corian on materiaalina kestävä ja helppohoitoinen. Coriankaluste on laadukas ja käytännöllinen. Se on pitkäikäinen ja kannattava investointi.

Image

TISKIT

Kattavalla konekannallamme Corian on muokattavissa lähes mihin muotoon tahansa esimerkiksi lämmön avulla. Ammattitaitoisten työntekijöidemme käsissä syntyy suuriakin kokonaisuuksia.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle toimitimme useille porteille lähtöporttikalusteet. Tähän kuului Corianista valmistettu lähtöporttitiski, kuvakangas, penkit ja tilanjakajasermit. Lähtöporttikalusteeseen on tehty valoa läpäisevä teksti.

Toimistotalon vastaanottotiskissä on ulko- ja sisäkulmia. Tasainen ja korkea laatu näkyy pienienkin yksityiskohtien huolittelussa.

Helsinki-Vantaan lentoasema

Cumulus Meilahti

Toimistotalon vastaanottotiski

ALLASKALUSTEET

Allaskalusteet liimataan tarkasti, jolloin mahdolliset saumat jäävät näkymättömiin. Näin saadaan yhtenäinen ja esteettinen elementti kylpyhuoneeseen. Kalusteet tehdään suunnitelmien mukaisesti ja erikoisemmat altaat teemme tehtaallamme lämpömuottien avulla.

Mustassa allaskalusteessa on koko kalusteen levyinen allas.

Hotelli Presidentin allaskalusteissa on käytetty sävytettyä Coriania. Metallirunko on polttomaalattu harmaaksi.

Glasier White -sävyistä Coriania on käytetty Cumulus Meilahden allaskalusteissa.

Hotelli Presidentti

Scandic Meilahti

Musta allaskaluste

Allaskaluste ja peilikaappi

Pyöreät altaat

ISOT KOKONAISUUDET

Suuret Coriankokonaisuudet ovat näyttävä elementti.

Suurissakin projekteissa otamme huomioon yksityiskohdat jolloin kokonaisuus toimii niin kaukaa kuin läheltäkin takasteltuna.

Suuren aulatilan valkoiset sohvakalusteet ovat Coriania, joissa on lisäksi verhoillut istuimet. Pistorasiat ja alareunan led-valot on asennettu penkkiin kiinteästi. Keskellä kolmion muotoista sohvaa on istutusalue.

Pyöreä neuvottelupöytä on valmistettu Corianista. Kaikki tarvittava av-laitteisto on upotettu luukkujen taakse jokaisen kokousistujan ulottuville.

Neuvotteluhuoneen kiilanmallinen neuvottelupöytä on Glasier White Coriania. Pöytä on varusteltu AV-laitteistolla ja pöydästä nousevilla näytöillä. Kahdelle 50” näytölle valmistettu Coriankehys likkuu ylös ja alas tarpeen mukaan.

Kahvilan tiski on marmorimaista Coriania.

Coriansohva

Neuvottelupöytä

Allaskaluste

Pyöreä neuvottelupöytä

Kahvilan tiski

SUJUVAA YHTEISTYÖTÄ

Myös mittavat ja
vaativat kokonaisuudet