TOIMITILAT

Valmistamme erikoisimmatkin kalusteet tarkasti arkkitehdin suunnitelmien ja brändin ilmeen mukaisesti. Kalusteet toimitetaan paikoilleen asennettuna.

NEUVOTTELUHUONEET

Toteutamme kalusteita erilaisiin kohteisiin. Neuvotteluhuoneiden kalusteissa näkyy laadukkuus ja yksityiskohtiin panostaminen. Pyöreä neuvottelupöytä on valmistettu Corianista. Kaikki tarvittava AV-laitteisto on upotettu luukkujen taakse jokaisen kokousistujan ulottuville.

Maapähkinän muotoisen neuvotteluhuoneen lasiseinät seuraavat samanmuotoisen neuvottelupöydän muotoja. Haastavat lasiset seinäelementit on tarkasti mitoitettu ja valmistettu Raisiossa.

Auditorion kalusteista pöydät, tasot ja seinäpaneelit on verstaaltamme. Salin pöytien tasot ovat Coriania ja taivutetuissa etulevyissä on saarnia. Kertopuurimoitetuissa seinäpaneeleissa on astekulmia joka suuntaan, mutta kokonaisuus on silti näyttävä.

 

Lasiseinäinen tiimitila

Pyöreä neuvottelupöytä

Paanuseinä

Neuvotteluhuone

Tammiviilutettu neuvottelupöytä

Kaarevat auditoriopöydät ja kaltevat seinät

AULAKALUSTEET

Suuren aulatilan valkoiset sohvakalusteet ovat Coriania, joissa on lisäksi verhoillut istuimet. Pistorasiat ja alareunan led-valot on asennettu penkkiin kiinteästi. Keskellä kolmion muotoista sohvaa on istutusalue.

Näyttävän vastaanottokalusteen etureunan peiliin on hiekkapuhallettu “kyyneleitä”, jotka valaistus nostaa esiin. Kalusteen taso on verhoiltu nahalla.

Nahkakaide on punottu paikan päällä portaan kaiteisiin yrityksen edustustiloihin.

Asiakkaan odotustilaan on tehty massiivitammiportaat ja niihin sopivat istuskelupenkit.

Nahkakaide

Vastaanottokaluste

Coriansohva

Coriansohva

Odotustila

TOIMITILOJEN TAUKOTILAT

Toimitilojen taukokeittiöissä on integroidut kodinkoneet ja ne on valmistettu mittatilaustyönä kohteeseen sopiviksi.

Taukotilassa mustaa kivitasoa keventää sokkelivalaistus. Pyöreiden pöytien kansi on kiveä messinkireunuksella. Pöydän jalka on betonipinnoitettu.

Taukokeittiö

Taukokeittiö

Taukotila

SUJUVAA YHTEISTYÖTÄ

Myös mittavat ja
vaativat kokonaisuudet