TOIMITILAT

Valmistamme erikoisemmatkin kalusteet tarkasti arkkitehdin suunnitelmien ja brändin ilmeen mukaisesti. Kalusteet toimitetaan paikoilleen asennettuna.

NEUVOTTELUHUONEET

Toteutamme kalusteita erilaisiin kohteisiin. Neuvotteluhuoneiden kalusteissa näkyy laadukkuus ja yksityiskohtiin panostaminen. Pyöreät neuvottelukalusteet on valmistettu corianista. Kaikki tarvittava av-laitteisto on upotettu luukkujen taakse jokaisen kokousistujan ulottuville.

Maapähkinän muotoisen neuvotteluhuoneen lasiseinät seuraavat samanmuotoisen neuvottelupöydän muotoja. Haastavat lasiset seinäelementit on tarkasti mitoitettu ja valmistettu Raisiossa.

Auditorion kalusteista pöydät, tasot ja seinäpaneelit on verstaaltamme. Salin pöytien tasot ovat coriania ja taivutetuissa etulevyissä on saarnia. Kertopuurimoitetuissa seinäpaneeleissa on astekulmia joka suuntaan, mutta kokonaisuus on silti näyttävä.

Istuntosalin pöytäkalusteissa on valiokoitua valkotammiviilua. Toimitimme kohteeseen seitsemän istuntosalin pöytäkalusteet, henkilökunnan tilojen kalusteita ja käytävien näyttökalusteita.

Tiimitila

Kokoustila

Paanuseinä

Kokoustila

Kokoustila

Auditorio

AULAKALUSTEET

Suuren aulatilan valkoiset sohvakalusteet ovat coriania, joissa on lisäksi verhoillut istuimet. Pistorasiat ja alareunan led-valot on asennettu penkkiin kiinteästi. Keskellä kolmion muotoista sohvaa on istutusalue.

Portaat

Vastaanottokaluste

Sohvakaluste

Aula

Aulan tammiportaat

TOIMITILOJEN TAUKOTILAT

Allaskaluste

Taukotila

Aulan saareke

SUJUVAA YHTEISTYÖTÄ

MYÖS MITTAVAT JA
VAATIVAT KOKONAISUUDET