JULKISET TILAT

Valmistamme suuretkin kokonaisuudet tarkasti omalla tehtaallamme Raisiossa.

SALIT

Helsingin Musiikkitaloon toimitukseemme kuului muun muassa pääkonserttisalin puiset ja alumiiniset seinäverhoukset, puiset alakatot, orkesterikorokkeen vuoraus oksattomalla männyllä ja salin pähkinäparketti sekä puiset käsijohteet. 

Helsingin temppeli on Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon 124. temppeli maailmassa. Temppeli on kirkon jäsenille pyhin paikka maan päällä. Rakennustyössä kiinnitettiin erityistä huomiota korkeaan laatuun, jotta temppelirakennuksen lopputulos vastaa kirkon kaikkein pyhimmälle paikalle asetettuja vaatimuksia.

Kansainvälisen urakkakilpailuun osallistui jo aikaisemmin muissa maissa temppeleitä sisustaneita puusepänyrityksiä ja Raision Puusepät Oy. Tarjouksen ohella urakoitsijoiden piti näyttää osaamistaan mittavilla malleilla. Kovatasoisen urakkakilpailun voitimme tilaajaa tyydyttävällä hinta-laatusuhteella. Näin olimme mukana haasteellisessa projektissa, jossa koko henkilökunta sai näyttää, mitä osaa.

Ruotsin valtiopäiväsaliin toteutimme istuntosalin pöydät.

Musiikkitalo

Helsingin temppeli

Ruotsin valtiopäiväsali

Helsingin temppeli

KAHVILAKALUSTEET

Helsinki-Vantaan lentokentän Pier Zeron kahvilan kokonaisuus koostuu monesta elementistä, jotka on toteutettu verstaallamme. Urakkaamme kuului riistiinhiottu RST-seinäverhoukset ja kahvilalinjastot. Kahvilakalusteissa on suorasyistä tammiviilua.

Marmorikuvioisesta Corianista valmistettu taso tarjoilusaarekkeelle. Kuvio jatkuu tason reunoilla. Kalusteen ovet on maalattua kalustelelvyä.

Pyöreissä tarjoilusaarekkeissa on saarnia ja taivutettua laminaattia. Kylmä- ja kuumalaitteet on integroitu kalusteen sisään.

Pier Zero -kahvila

Tamminen tarjoilutaso

Marmorikuvioinen tarjoilusaareke

Pyöreät tarjoilusaarekkeet

Cumulus Meilahti

KIINTOKALUSTEET JA -SISUSTUKSET

Musiikkitalon lämpiön alumiinipaneloinnit kuuluivat toimitukseemme sekä kahdesta eri puulajista (pähkinä ja saarni) valmistetut ovien vetimet. 

Helsingin keskustassa sijaitsevan toimistotalon portaat katutasosta viidenteen kerrokseen vuorattiin suorasyisellä tammella.

Lähtöportti

Musiikkitalo

Tammiset portaat

SUJUVAA YHTEISTYÖTÄ

Myös mittavat ja
vaativat kokonaisuudet